kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Jakt på Hagby Gård

Vi erbjuder jakt på Hagby Gård på vildsvin och rådjur.

Om du skulle vilja pyrschjaga på rådjur eller sitta och vaka efter vildsvin på åtel, finns det möjligt att komma och jaga på fina marker hos oss.

Vildsvinjakt

Rådjursjakt

Harjakt

Vak på vildsvin

Vak på vildsvin

Vi har tre belysta och välbesökta åkrar där du sitter i en vakkoja och myser medan du väntar på att vildsvinen ska komma fram på åteln
Vi har tillgång till egen eftersökshund på vildsvin, om olyckan skulle vara framme. Några av åtlarna är på gångavstånd från gården, men vi hjälper självklart till så att du kommer till passet på ett smidigt sätt. Efteråt hjälper vi till med tillvaratagning av viltet i vårt lilla slakteri, med flåning, hängning av köttet samt styckning om så önskas. Vill du få hjälp med montering av betar på sköld så ordnar vi även det

Pyrschjakt på rådjur

Pyrschjakt, eller smygjakt som det också kallas, är för många jägare jakten i sin renaste form. Pyrschjakten går i all enkelhet ut på att genom skog och mark smyga dig på viltet utan att själv bli röjd först. Pyrschjakten är en svår jaktform för den ovane jägaren, men samtidigt den ultimata jaktupplevelsen när du väl bemästrar den. Vi har även här tillgång till eftersökshund på rådjur, möjligheten att både flå, hänga viltet i kylrum, samt styckning av viltet om så önskas. Skulle du vilja ha trofén monterad på en sköld så ordnar vi detta också.
Pyrschjakt på rådjurHarjakt

Harjakt

Är ni ett sällskap som vill jaga hare tillsammans, så ordnar vi självklart det. Vi samarbetar med professionella hundförare med meriterade hundar.

Kontakta oss för mer information och direktbokning. Vi ser till att du får en fin jaktupplevelse!

Contact Form Jakt

Jakt på Hagby Gård

© 2024 | Hagby Jakt & Vilt
Bilder med tillstånd av Madeleine Lewander
magnifiercrossmenuchevron-down