kr

Kundvagn

Säker utcheckning
0

Jägarexamen

Tillsammans med Studiefrämjandet ordnar vi utbildningar inom jägarexamen, vilket kommer ske uppdelat på flera kurstillfällen, så att du hinner smälta all information mellan gångerna.
Jägerexamen
Jägerexamen

Målet

Målet för att du till slut ska kunna examinera dig, med både teoretiskt prov samt praktiskt skytte. För oss är det viktigt att utbildningen du söker dig till är seriös och med en bra kursledare.

Det viktigaste är förstås att du själv är motiverad och villig att lägga tid på några av huvudmomenten som tex: Viltvård, jaktformer och säkerhet.

Normalt tar en utbildning cirka 7-9 kurstillfällen och avslutas med teori och skytteprov. Klarar du alla teoretiska och praktiska prov så går du hem med ett jägarexamensbevis i fickan. Utbildningen bygger på ”Jägarskolans” utbildningskoncept.

Allt går ut på samma sak, att i teorin och praktiken lära sig allt du behöver för att bli jägare. Detta är en utbildning som ger en mycket bra grund att stå på, för att kunna ta vara på naturens möjlighet till både spänning och rekreation.

Jägerexamen

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakta oss
© 2024 | Hagby Jakt & Vilt
Bilder med tillstånd av Madeleine Lewander
magnifiercrossmenuchevron-down